Behuizing
Home ] Up ] GPS introductie ] 5MX introductie ] GTR1000 introductie ] Kabels ] [ Behuizing ]

rainblin.gif (4535 bytes)

© copyrights Frank, 2000

 

Home
Up

E-mail:mail.gif (15093 bytes)

My URL: http://surf.to/FVe

V3-URL

I got it for free at http://come.to

button88x31.gif (2210 bytes)

Best viewed in screenmodus 800*600

 ie4get.gif (7090 bytes)

Last updated:

17-07-01

==================

 

Bij de motorfiets intro heb ik al enige foto´s laten zien, van de behuizing die ik voor de handheld gebruik. Maar er zijn nog meer details, die ik je zeker niet wil onthouden.

De behuizing (de onderdelen) zijn gemaakt op mijn pc-gestuurde freesmachine. Maar ook met-het-handje zagen moet je een heel eind kunnen komen.

geheel.jpg (11390 bytes)

open.jpg (15370 bytes)

Het geheel gemonteerd op de motorfiets.... Let op de "doordruk knopjes" die door het acrylaat "heenprikken" en zo de toetsen bedienen.

Als de deksel geopend wordt, hoef je alleen maar de Honda stekker uit de handheld te halen, en.........

dicht.jpg (9826 bytes)

....de handheld dicht te vouwen en uit te nemen. Vervolgens past hij gewoon in je broek/jaszak. Te zien is dat de zijkanten van schuim zijn, waarin het model van de handheld uitgefreesd zijn. Daardoor wordt een goede pasvorm verkregen, zonder kans te lopen dat de handheld "in elkaar gedrukt wordt" door de aandrukkracht van de deksel.
Het is bij de behuizing zeer belangrijk dat de deksel goed passend is. Daarmee wordt de handheld volledig op zijn plaats gehouden, zodat hij niet tijdens het rijden gaat "klapperen" of juist in elkaar gedrukt wordt. pas.jpg (8278 bytes)

 knop.jpg (9311 bytes)

De doordruk knoppen zijn afgezaagde, waterbestendige schakelaartjes die in een stukje acrylaat gemonteerd zijn. In die schakelaartjes passen precies dunne vurenhouten stokjes, die bij de bouwmarkt te verkrijgen zijn (op lengte van 1 meter, diameter 4mm).

 

back.gif (2620 bytes)

next.gif (2611 bytes)